10 saker

 
 
1. Jag är den värsta Beck idioten, du vill inte se en Beck film med mig. Jag kan de flesta replikerna och säger de gärna lite väl högt, och skrattar innan roliga saker händer. Jag har sett alla Beck filmer minst 20 gånger, och dom blir bara bättre och bättre!
 
 
2. Det går nästintill aldrig en dag utan att jag äter gröt. Gröt för mig är nå så fruktansvärt mycket godare än mat. Och jag brukar inbilla mig när jag mår illa på kvällarna ibland att det är för att jag inte ätit gröt den dagen, så då kokar jag gröt och mår bättre sen, hahaha!
 
3. Jag har ett shoppingberoende, men det kan ni ju kanske redan ha listat ut, he heh heheh! Fast det är ju blivit lite bättre sen jag insåg att jag hade problem! Men jag unnar mig allt för mycket allt för ofta!
 
4. Jag sover med snuttefilt fortfarande, det går inte att sova utan den! Han heter Gnusse :) När jag var till Turkiet med familjen sist och packade upp resväskan när vi skulle lägga oss och dom såg att jag drog upp Gnusse, då drog alla en djup suck och sa ''Amen vafaaan'' hahahahahaha!
 
 
5. Jag var en riktigt hemsk människa när jag var liten. Jag slog mina syskon med en platsbadorm när dom inte ville bada med mig när vi var utomlands. Och ett till exempel är att jag låste ut hela min familj på balkongen utomlands för jag blev sur för dom retade mig när vi spelade kort eller nått sånt. Får jag en sån unge som jag var, gud bevare mig väl! Men som tur var så hade jag ju fina stunder också ;)
 
6. Om man bortser från min familj, så går jag bäst ihop med vänsterhänta. Har en vän som jag umgås med som jag känt sen vi var små som är vänsterhänt, alla andra barndomsvänner har jag liksom ''växt ifrån'' som dom brukar kalla det. Min bästa vän är vänsterhänt, min sambo är vänsterhänt och förhållandet jag hade innan han var också vänsterhänt. Så jag tror fan jag går bäst ihop med vänsterhänta :)
 
 
 
 
7. Jag är alltid glad, ler och skrattar 24 timmar om dygnet, amen ungefär! Men om jag har mens eller är sugen på mat då ska man fan inte vara i närheten av mig, då kan det vara farligt! Jag skrattar till och med åt hemska saker (personliga saker eller saker de närmsta har gjort). Det låter ju helt sjukt, men jag försöker göra allt till en rolig grej, det är svårt att förklara! Go å gla' helt enkelt! :)
 
 
8. Min högsta dröm är att få jobba med musik!
 
9. Jag ska bli helkroppstatuerad, bortsett från ansiktet. Men från halsen ner till fötterna! Och lite fler piercingar kommer det också att bli! :)
 
10. Jag är en pojkflicka, som de flesta kanske redan vet. Men det ni inte vet är att det tog mig flera år att acceptera mig själv för att jag var det. Jag försökte länge att ha klänningar exempelvis, men jag kände mig inte alls bekväm med det. Jag brukar ha klänning på mig ibland, men väldigt sällan, då jag hittar snygga klänningar jag trivs i så självklart köper jag dom! Men förr tvingade jag mig själv att försöka hitta mycket tjejkläder och ha på mig för allt fler människor påpekade att jag var en pojkflicka. Men idag är jag stolt över det, jag är en riktig karlflicka som Linus brukar säga, och han tycker om mig för den jag är!